• Нетъкан текстил (или т.н. спанбонд или руселин) на едро и дребно.  Spunbond Nonwoven Fabrics е тъкан като материал, изработен от дълги  влакна, свързани заедно чрез гореща преса. Те са плоски, порьозни листове, направени директно от отделни влакна или от разтопен
  пластмасов или пластмасов филм. Те не се правят чрез тъкане или плетене и не изискват превръщане на влакната в прежди. Терминът се използва в текстилната промишленост за означаване на тъкани, като например филц, които не са нито тъкани, нито трикотажни. Нетъканите материали обикновено нямат сила, освен ако не са уплътнени или подсилени с подложка.
 • Нетъканите платове са конструирани платове, които могат да бъдат с ограничен живот, плат за еднократна употреба или много издръжлив плат. Нетъканите тъкани осигуряват специфични функции като абсорбция, отблъскване на течности, устойчивост, протягане, мекота, сила, забавяне на пламъка, измиване, омекотяване, филтриране, бактериална бариера и стерилност. Тези свойства често се съчетават, за да се създадат платна, подходящи за конкретни работни места, като същевременно се постигне добър баланс между употребата на продукта и неговата цена. Те могат да имитират външния вид, текстурата и здравината на тъканите и могат да бъдат толкова обемисти, колкото и най-дебелите подложки. В комбинация с други материали те осигуряват спектър от продукти с разнообразни свойства и се използват самостоятелно или като компоненти на облекло, домашно обзавеждане, здравеопазване, инженеринг, промишлени и потребителски стоки.

  ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦЯ И ПОРЪЧКА МОЛЯ СВАРЖЕТЕ СЕ С НАС !

Селскостапантсво

Предпазни дрехи и предпазни маски

 • Парниците от нетъкан текстил Макар и да изглеждат крехки,покриват много от критериите за безопасност, характерни и за оранжериите. Независимо дали отглеждате цветя, плодове (ягоди, малини) или зеленчуци (домати, краставици), те ще бъдат предпазени от резки застудявания и слана, от парещите лъчи на слънцето и дори от безмилостния барабанен бой на градушката. Помислено е и за добро укрепване, противопоставящо успешно и на силен вятър. Тунелът въпреки всичко си остава като цяло закрит за „посетители”, особено за нежелани такива, каквито са разните насекоми, птици и други възможни вредители.
 • Използва се и за ушиване на торбички, за тапицерия, опаковки и други текстилни и рекламни материали.

торби

домашен текстил

изолация

 • Фирмата предлага спанбонд за медицински маски
 • Ширина: 1.60м до 3,20м
 • Грамаж на склад: 40-65гр/м2
 • Цветове: бял и черен (други цветове по поръчка).
 • Минимално количество за поръчка 1 топ.
 • Предлагам и машинно рязане на лента (за дръжки) на всякакви размери.

  ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦЯ И ПОРЪЧКА МОЛЯ СВАРЖЕТЕ СЕ С НАС !